0251-395 654

CAL. BUCUR nr. 1544, Dolj

DESPRE NOI

Bine ati venit la CitPay! Suntem o echipa de profesionisti, harnici, gata sa va raspundem la orice intrebare aveti; oricand aveti nevoie de noi, nu ezitati sa ne contactati; acum sa cunoasteti echipa!

Elton
ELTON MAYER

CoFondator SI CEO

"CitPay reprezinta o idee pe care am avut-o acum doi ani si pentru care am muncit din greu, zilnic, cautand cea mai buna echipa de profesionisti care sa ma poata ajuta sa-mi indeplinesc visul; am fost foarte norocos cand am realizat ca am adunat cei mai buni profesionisti pentru realizarea acestui proiect. Am vrut sa aduc inovatii in modul in care erau realizate platile digitale si sa realizez o platforma complexa pentru utilizatorii din intreaga lume; doresc sa multumesc intregii echipe pentru toate clipele petrecute impreuna pentru realizarea acestui proiect major.”

Christopher
CHRISTOPHER HAGGARD

CO-FONDATOR SI ANALIST DE DATE

“Ii multumesc lui Elton pentru increderea pe care mi-a acordat-o si pentru faptul ca m-a inclus in acest proiect online inovator; CitPay este intr-adevar o platforma foarte utila care schimba modul de trai, in special din domeniul financiar, pentru multi oameni. Putem gasi cea mai buna echipa cu care sa colaboram si acest aspect se reflecta in fiecare detaliu la care lucram zilnic pentru a imbunatati platforma.”

Adeline
ADELINE ROSSI

REPREZENTANT SERVICIU CLIENTI

“Suntem mereu prezenti, oferindu-va suport in tranzactiile dumneavoastra online, suntem pregatiti pentru orice nevoi isi pot face aparitia!”

Mollie
MOLLIE MÜLLER

DEPARTMENT MARKETING DIGITAL

“CitPay este a doua mea casa. Sunt responsabil ca platforma sa detina cea mai buna imagine din mediul online!”

© 2021 CitPay