0251-395 654

CAL. BUCUR nr. 1544, Dolj

Termenii și condițiile de utilizare ale site-ului web

terms and conditions

1. Termeni

Prin accesarea acestui site web, accesibil de pe http://citpay.ro/, sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni și condiții de utilizare a site-ului web și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru acordul cu orice legi locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vi se interzice accesul la acest site. Materialele conținute în acest site web sunt protejate de legea drepturilor de autor și a mărcilor comerciale.

2. Licenta de Utilizare

Se acordă permisiunea de a descărca temporar o copie a materialelor de pe site-ul web CitPay numai pentru vizionare tranzitorie personală, necomercială. Aceasta este acordarea unei licențe, nu a unui transfer de titlu, iar în baza acestei licențe nu puteți:
  • modificați sau copiați materialele;
  • utiliza materialele în orice scop comercial sau pentru orice afișare publică;
  • să încerce să realizeze inginerie inversă orice software conținut pe site-ul CitPay;
  • înlăturați din material orice drept de autor sau alte notații proprietare
  • transferul materialelor către o altă persoană sau „oglindirea” materialelor de pe orice alt server.
Acest lucru va permite CitPay să înceteze în cazul încălcării oricăreia dintre aceste restricții. La încetare, dreptul dvs. de vizualizare va fi, de asemenea, reziliat și ar trebui să distrugeți orice materiale descărcate aflate în posesia dvs., indiferent dacă este tipărit sau în format electronic.

3. Declinarea responsabilității

Toate materialele de pe site-ul CitPay sunt furnizate „ca atare”. CitPay nu oferă garanții, poate fi exprimată sau implicită, prin urmare neagă toate celelalte garanții. Mai mult, CitPay nu face nicio declarație cu privire la acuratețea sau fiabilitatea utilizării materialelor de pe site-ul său web sau în legătură cu alte materiale sau cu orice site-uri legate de acest site web.

4. Limitări

CitPay sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru niciun fel de daune care vor apărea odată cu utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul CitPay, chiar dacă CitPay sau un reprezentant autorizat al acestui site web a fost notificat, oral sau scris, cu privire la posibilitatea asemenea pagube. Unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări ale răspunderii pentru daune accidentale, aceste limitări s-ar putea să nu se aplice pentru dvs.

5. Revizuiri și erori

Materialele care apar pe site-ul CitPay pot include erori tehnice, tipografice sau fotografice. CitPay nu va promite că oricare dintre materialele de pe acest site web sunt corecte, complete sau actuale. CitPay poate modifica materialele conținute pe site-ul său web în orice moment, fără notificare prealabilă. CitPay nu se angajează să actualizeze materialele.

6. Link-uri

CitPay nu a revizuit toate site-urile conectate la site-ul său și nu este responsabil pentru conținutul unui astfel de site conectat. Prezența oricărui link nu implică aprobarea de către CitPay a site-ului. Utilizarea oricărui site web conectat este pe propriul risc.

7. Modificări ale Condițiilor de utilizare a site-ului

CitPay poate revizui acești Termeni de utilizare pentru site-ul său web în orice moment fără notificare prealabilă. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord să fiți legat de versiunea actuală a acestor Termeni și condiții de utilizare.

8. Confidențialitatea dvs.

Vă rugăm să citiți Politica noastră de confidențialitate.

9. Legea aplicabilă

Orice reclamație legată de site-ul web CitPay va fi guvernată de legile gb, fără a ține cont de prevederile sale privind conflictul de legi.

© 2021 CitPay